Fysiotherapie

Wat kan fysiotherapie voor u betekenen?

Met fysiotherapie bent u snel weer in beweging. De fysiotherapeut kijkt samen met u naar uw wensen voor herstel, beoordeeld uw lichamelijke situatie, spoort beperkingen en belemmerende factoren voor herstel op en behandeld individueel en op maat. Met het losmaken van spieren, de juiste adviezen en voorlichting en afgestemde oefeningen, zorgt de fysiotherapeut ervoor, dat u snel weer beter en zo mogelijk pijnvrij kunt bewegen.

Voor meer informatie over de fysiotherapeut klik hier

Susanne de Vos is Fysiotherapeut, lid van het Koninklijk Nederlands Genootschap voor Fysiotherapie en staat ingeschreven in het Centraal Kwaliteit Register Fysiotherapie


Bekkenpijn tijdens en na de zwangerschap volgens Cecile Röst methode 

Pijn in de omgeving van het bekken is een veelvoorkomend verschijnsel tijdens de zwangerschap. Ongeveer de helft van de zwangere vrouwen heeft last van bekkenpijn of lage rugpijn.

De Cecile Röst methode helpt vrouwen met bekkenklachten (tijdens of na de zwangerschap), om weer controle te krijgen over hun lichaam. Onderzoek heeft aangetoond, dat deze methode effectief is voor zwangere vrouwen met pijnklachten in lage rug of bekken. Maar ook na de bevalling hebben de meeste baat bij behandelaars, die de methode van Cecile Röst volgen. Een paar zittingen zijn vaak voldoende om de pijn sterk te verminderen en dagelijkse activiteiten weer op een acceptabele manier te kunnen uitvoeren. De methode is erop gericht eerst de symmetrie terug te krijgen in het bekken en vervolgens door functionele oefeningen stabiliteit te creëren.


Voor wie niet?

Heeft u incontinentie en/of bekkenbodem problemen, dan bent u bij mij niet aan het goede adres. Zoek dan een Bekkenbodemfysiotherapeut bij u in de buurt.
Voor meer informatie over Bekken Therapie volgens Cecile Röst klik hier

Susanne de Vos is Bekkentherapeut volgens de Cecile Röst methode.